پروژه تحقیق , مقاله , کارآموزی , پلان معماری , نقشه اتوکد , پروژه , پلان ویلایی , پلان معماری ,

دانلود پروژه

فروشگاه جامع تحقیقات و پروژه هایی دانشجویی

اطلاعیه فروشگاه

زمان شما برای ما مهم است. کارهای زمانگیر را به ما بسپارید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا پیگیری خرید از قسمت پشتیبانی آنلاین که در سمت چپ پایین صفحه قرار دارد استفاده کنید

دانلود پاورپوینت فیزیولوژی موز

دانلود پاورپوینت فیزیولوژی موز

مقدمه

معرفی موز

   موز با نام انگلیسی BANANA یکی از میوه های گرمسیری است که در بخش های گرم کره زمین و در عرض های بین 20 درجه شمالی و 20 درجه جنوبی مورد کشت و کار قرار می گیرد.درخت موز گیاهی است علفی،چند ساله و تک پایه که میوه ها بر روی آن به صورت خوشه بوجود می آیند.موز یکی از میوه های مردم پسند در سراسر جهان است.این میوه در حالت رسیده ، شیرین و راحت هضم است و به عنوان دسر میوه به ویژه به صورت خام مصرف می شود.موز منبع غنی از ویتامین آ،ث و ب6 بوده و غلظت پتاسیم

   آن دو برابر سایر میوه های رسیده است.موز در رژیم غذایی ویژه ای که راحتی هضم،کم چربی بودن،بدون کلسترول بودن،وجود کانی ها (پتاسیم بالا و سدیم کم) و ویتامین ها در آن لازم باشد،مورد استفاده قرار می گیرد.(1)جدول ارزش غذایی در100 گرم از میوه در ادامه آمده است.

 

فهرست مطالب

بررسی اثر پوشش،دما وزمان در فساد موز

مقدمه

ترکیبات تقریبی

مواد معدنی

ویتامین ها

اسیدهای آلی موجود در موز

توضیح درموردنگهداری و فساد موز

بررسی اثر پوشش و زمان

یررسی اثر پوشش و زمان در فریزر

بررسی اثر پوشش و زمان در یخ دادن

بررسی اثر دما در فساد موز

نتیجه گیری جزء به جزء

نتیجه گیر کلی

منابع

 

این فایل به صورت پاورپوینت همراه با عکس و در38  صفحه ارائه شده است.

 

 

 

 

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,400 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
mooz_752821_4327.zip3.4 MB