پروژه تحقیق , مقاله , کارآموزی , پلان معماری , نقشه اتوکد , پروژه , پلان ویلایی , پلان معماری ,

دانلود پروژه

فروشگاه جامع تحقیقات و پروژه هایی دانشجویی

اطلاعیه فروشگاه

زمان شما برای ما مهم است. کارهای زمانگیر را به ما بسپارید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا پیگیری خرید از قسمت پشتیبانی آنلاین که در سمت چپ پایین صفحه قرار دارد استفاده کنید

دانلود پروژه فیزیولوژی پس از برداشت گلهای شاخه بریده

دانلود پروژه فیزیولوژی پس از برداشت گلهای شاخه بریده

مقدمه

یکی از اهداف کشورهای در حال توسعه، دستیابی به رشد اقتصادی پایدار می­باشد. گل و گیاهان زینتی از جمله محصولاتی است که در بسیاری از نقاط ایران قابل تولید بوده، از قابلیت ارزآوری بالایی برخودار است و می­تواند به عنوان یکی از کالاهای عمده غیر نفتی در ترکیب صادرات کشور قرار گیرد. ولی ضایعات گل همانند اغلب محصولات کشاورزی که به صورت تازه عرضه می شوند، بسیار زیاد است. طبق آمار ارائه شده توسط وزارت جهاد کشاورزی، بیش از 30% از محصولات تولید شده در بخش کشاورزی و بویژه زیر بخش باغبانی به ارزش 5 میلیارد دلار در سال به دلیل عدم فرآوری یا فرآوری نادرست از بین می­رود و ضریب فرآوری محصولات در کشور 35-40% است، در حالی که این ضریب در کشورهای صنعتی 80% عنوان گردیده و طبق برنامه­ریزی­های دولت تا پایان برنامه چهارم توسعه کشور باید مقدار ضایعات محصولات کشاوزری به 50% مقدار فعلی آن کاهش یابد و میزان فرآوری محصولات 2 برابر گردد.

 

مقدمه. 1

اهمیت فیزیولوژی پس از برداشت.. 3

گستردگی تلفات پس از برداشت.. 4

فن آوری پس از برداشت.. 5

شرایط رشد و دوام گل. 7

ساختار و ترکیب.. 7

فیزیولوژی و بیوشیمی. 8

فیزیولوژی تنفس.. 9

تنوع ارقام و گونه ها 11

شرایط محیطی قبل از برداشت.. 14

نور. 15

دما 17

اثرهای بد دمای بالا. 17

اثرهای دمای متوسط معمولی. 17

دی اکسید کربن. 19

آبیاری و رطوبت نسبی. 21

آسیب دیدگی. 22

زمان برداشت.. 25

نقش عوامل پس از برداشت.. 27

دمای بعد از برداشت.. 28

رطوبت نسبی بعد از برداشت.. 29

نور. 30

اتیلن. 31

تولید اتیلن توسط گلها 31

حساسیت گل به اتیلن. 33

پیشگیری از صدمات حاصله توسط اتیلن. 35

جلوگیری از تماس با اتیلن. 35

تیمارهای قبل از فروش.. 38

ترکیبات اصلی محلول های محافظ. 38

میکروب کش ها 41

تنظیم کننده های رشد 45

سایر ترکیبات افزایش دهنده طول عمر گلها 47

آغشته کردن یا فروبردن. 49

آغشته کردن با STS. 50

نکته های فنی نگهداری و عرضه تجاری گلهای بریده 51

سرد کردن اولیه (Precooling) 57

انواع روشهای نگهداری.. 59

سردخانه ها (Cold storages) 61

منابع.62

 

این فایل به صورت word  و در 67 صفحه ارائه شده است.



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 20,100 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
gol-shakhe-boride_1655862_9179.zip500k